tiistai 16. huhtikuuta 2013

Design Herkut

Löysin muutama päivä sitten kokeilemisen arvoisen herkkuohjeen.
Soile Sisustus ja Sepustus - blogissa oli jakanut herkulliselta vaikuttavan whoopie ohjeen.
Tyttösen kanssa pikkumiehen ollessa unten mailla laitettiin keittiö hyrskyn myrskyn
josta lopputuloksena oli kuitenkin suussa sulavat herkut
eikä äitiäkään haitannut enää kaaoksen ja jauhojen valtaama keittiö :)
 
Leivoksissa näkyy tyttösen käden jälki
 ja tomusokeria oli kiva laittaa reilusti. :D
Yhtä maikkaita olivat ulkonäöstä huolimatta.
Ja mielestäni nuo ovat hassunhauskoja sekä kauniita,
kun tiedän että oma tyttöni ne on taituroinut <3


Muuttolaatikoita pakkaillessa löysin kätköistä Aalto piparkakkumuotit.
Ajattelin ottaa riskin ja laittaa puolet taikinasta levitettynä tasaisesti pellille
ja paiston ja jäähtymisen jälkeen painella muoteilla.
Riski kannatti ottaa sillä onnistuin !
Me herkuteltiin designwhoopieita ;)
 
 


Jos innostuit kokeilemaan niin alta löytyy ohje.
(ohje on suoraan lainattu Sisustus ja Sepustus blogin sivuilta.)

Whoopie-kuoret:
1,5 dl sokeria
2 kpl kananmunaa
100 g Keiju leivonta-margariinia
130 g tummaa suklaata
3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl ruokasuodaa
1 dl kermaa
Täyte:
100 g maustamatonta tuorejuustoa
70 g minttusuklaata
25 g Keiju-leivontamargariinia
2,5 dl tomusokeria
1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
2. Sulata kattilassa Keiju ja tumma suklaa.
3. Lisää kananmuna-sokeri -vaahtoon vehnäjauhot ja ruokasooda.
4. Lisää lopuksi suklaa-rasvaseos ja kerma. Sekoita tasaiseksi.
5. Lusikoi unnipellille noin kahden euron kokoisia nokareita. Jätä leviämisvara.
6. Paista 175 astetta noin 10 minuuttia. 
7. Valmista täyte sulattamalla minttusuklaat Keijun kanssa kattilassa. 
Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään. 
8. Laita täytettä jäähtyneelle kuorenpuoliskolle ja paina toinen päälle.
 
 
Herkullista päivää kaikille! :)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti